Flat Preloader Icon

WEBDESIGN :: Klantenpaneel, Service & Onderhoud.

WEBDESIGN WEBDESIGN PORTFOLIO BESTELLING PLAATSEN CMS-PLUGINS ONDERHOUD

 

Websiteonderhoud banner

Op deze pagina treft u alle informatie die u nodig heeft om uw website te verbeteren en te onderhouden. Wat kunt u doen om de Google-zoekresultaten van uw website te verhogen? Hoe moet ik de inhoud van mijn website aanpassen of mijn iDeal-module beheren? Op alle mogelijke vragen vindt u hier een uitleg.

Afhankelijk van uw afgenomen product, kan het mogelijk zijn dat niet alle onderwerpen op u van toepassing zijn.

 

Basisinformatie & onderhoudsopties voor de websites die door ons gemaakt zijn. (CMS)

 

Plugins en modulen voor uw website. (Aanvullende modulen)

 

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen met het antwoord erbij. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Help! Mijn website doet het niet (offline)!

Dit kan verschillende oorzaken hebben.

De eerste en meest voor de hand liggende is dat de zogenaamde DNS update nog niet volledig is afgerond. Dit proces vindt plaats na aanvraag van een nieuwe domein of een wijziging in de bestemming en duurt gewoonlijk tussen de 4 en 24 uur, mede afhankelijk van uw webhosting. Dit is dus alleen in het begin mogelijk. Draaide uw website al langer, en werkt die daarna ineens niet meer? Dan kan het mogelijk zijn dat de webserver er even uit ligt.

We leven in een tijdperk waarin hackers proberen om zoveel mogelijk websites en webhosters aan te vallen; soms initiëren ze een DDOS-aanval, waarbij servers (tijdelijk) worden uitgeschakeld. In zo’n geval kan het zijn dat uw website erg langzaam laadt, of dat de website in zijn geheel niet werkt. Een DDOS-aanval duurt meestal een aantal uur; probeer het later nog eens.

Bij de basispakketten (HTML , Basis-CMS /<€605) die wij leveren is het vaker mogelijk dat een server eruit ligt; de wat duurdere webdesign-pakketten worden ondergebracht bij een beter beveiligde webhoster, waarbij een uptime van 99% wordt beloofd. 

Wat kost het onderhouden van mijn website?

Cliënten die een HTML-pakket afnemen kunnen de website feitelijk wel aanpassen, maar dit vergt wat meer tijd en moeite. Wanneer er een CMS-pakket is afgenomen, kan de cliënt met hulp van onze instructievideo’s en uitleg (zie boven) de website zelf beheren en aanpassen. Voor een kleine groep mensen is dit nog steeds te ingewikkeld; voor hen en de HTML-cliënten hanteren we de volgende tarieven (inc 21% BTW, tarief geldt als starttarief en maximaal 1 uur aan arbeid):

  • Aanpassen van titels, tekst (inhoud), interne foto’s, quote’s: €45,42 per uur
  • Geavanceerdere aanpassingen: €60,50 per uur

Pin It on Pinterest