Flat Preloader Icon

Websiteonderhoud banner

Wat is WordPress?
Wordpress is een CMS software pakket waarmee u zelf een website kunt beheren. CMS is de afkorting van Content Management Systeem. De afgelopen jaren is WordPress een van de meest gebruikte en veelzijdigste CMS-systeem ter wereld. Met WordPress kunt u zonder technische kennis uw eigen blog of website beheren. Het toevoegen van teksten, afbeeldingen en zelfs video’s is kinderlijk eenvoudig. Flyer-Centrale heeft zich gespecialiseerd in WordPress.

WordPress websites
WordPress is van oorsprong bedoeld voor het maken van weblogs. Vandaag de dag is het echter uitgegroeid tot één van de grootste CMS software pakketten. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites die geregeld informatie publiceren. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een nieuwswebsite of een website voor uw eenmanszaak.

Voordelen van WordPress
WordPress is zo opgebouwd dat u zonder technische kennis uw eigen website kunt maken. Het maken van berichten, beheren van reacties en het veranderen van uw titels: het is allemaal heel eenvoudig.

Naast de uitgebreide keuze in ontwerpen en plugins heeft WordPress nog een ander voordeel. Achter WordPress staat een grote actieve en betrokken community. WordPress heeft een supportwebsite waar gebruikers elkaar helpen.

Concluderend
WordPress kunt u dus beschouwen als een besturingssysteem voor een website.

WordPress bij Flyer-Centrale
Wij zorgen ervoor dat een CMS-installatie van top tot teen is afgestemd aan uw wensen. Het beheer wordt na de opdracht overgeheveld aan u; dit gebeurd niet voordat wij uw website hebben getest, beveiligd en als reclame zien voor ons eigen bedrijf. Immers; uw website is ook onze visitekaartje! (Portfolio)

Gouden regels voor WordPress
Aan de slag met WordPress
WordPress sneller maken
WordPress introductievideo.

Pin It on Pinterest