Flat Preloader Icon

SEO: Zoekmachineoptimalisatiepakketten

Zoekmachine optimalisatie, de techniek voor hoge organisch resultaten bij zoekmachines!

google-feeling-lucky

Zoekmachine optimalisatie (ook wel seo genoemd) is één van de beste manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines.

Wilt u met uw website een betere positie bemachtigen in zoekmachineresultaten van bijvoorbeeld Google, Yahoo Search en Bing? Bestel dan een van onze zoekmachineoptimalisatiepakketten (SEO) aan. Wij zorgen ervoor dat uw positie wordt verstevigd ten opzichte van de concurrentie.

SEO optimalisatie van een website voor o.a. Google is belangrijk voor uw bedrijf of organisatie. Voorheen werd veel geadverteerd in kranten en andere niet-digitale kanalen. Tegenwoordig speelt internet een steeds grotere rol. Mensen zijn snel geneigd om even te ‘googlen’. Meer dan 97% van de Nederlandse internetters gebruikt Google als zoekmachine. Is jouw website al SEO geoptimaliseerd?

Waarom SEO?

SEO optimalisatie van je website heeft meerdere voordelen:

 • Uw naamsbekendheid vergroten;
 • Hoe hoger u in Google staat hoe sneller iemand op uw website klikt;
 • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten;
 • Door de website klantgericht in te delen nemen bezoekers eerder contact op;
 • Meer bezoekers die uw bedrijfsnaam niet kennen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Flyer-Centrale zorgen wij ervoor dat u weet waar u aan toe bent. In tegenstelling tot bij andere internetbedrijven zullen we u niet wijs maken dat u op de “eerste positie” terecht komt in de zoekresulaten, wanneer dat gewoonweg onmogelijk is. Uw positie is namelijk afhankelijk van tal van factoren; wij zullen u hiervan op de hoogte brengen en wanneer u bij ons een SEO-pakket afneemt ontvangt u een bedrijfsverbonden rapportage waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Wij zijn open en eerlijk; wij beloven niets wat we niet waar kunnen maken.

social-media

Let goed op!

Anno 2015 proberen talloze internetbedrijven u wijs te maken dat zij uw website op “nummer 1 zullen plaatsen voor slechts €999!”. Wij willen u op voorhand waarschuwen tegen dit soort loze beloftes, aangezien dit soort bedrijven hun beloftes nagenoeg nooit na kunnen komen omdat men met SEO een positie weliswaar kan verbeteren, maar dat in slechts enkele gevallen tot gevolg heeft dat u op de eerste positie terecht komt.

Alleen wanneer u een zeer niche markt in handen heeft met weinig concurrenten is de kans aanwezig dat u ook echt op de eerste positie terecht komt.

Stappenplan

Website analyse:
We zullen uwe website als geheel onder handen nemen. Waar laat u grote steken vallen? Komt de inhoud overeen met de gekozen steekwoorden

Concurrentie analyse:
Wat is uw positie ten opzichte van de concurrentie? Heeft het veel zin om in SEO te investeren of zijn er betere alternatieven voor uw bedrijf?

Link-controles:
Bevat uw website te weinig of juist te veel (externe) links? In hoeverre matchen de links op uw website met relevante content?

Optimalisatie:
Na de eerste stappen wordt het tijd om de website daadwerkelijk te optimaliseren. Aan de hand van uw gekozen steekwoorden zullen we de website (en pagina’s)op tal van punten aanpassen en optimaliseren.

SEO-rapport inc. tips:
Wanneer het optimaliseren is voltooid ontvangt u een SEO-rapport met aanvullende tips zodat u in de toekomst beter in staat bent om zelf de hogere SEO-positie te behouden. Het internet is een dynamische wereld dus het is belangrijk om niet stil te staan.

Onze pakketten

Met onze SEO-pakketten maakt u een goede start. Met onze pakketten worden enkele webpagina’s op uw website geoptimaliseerd (waaronder de homepage). Ook teksten en afbeeldingen worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Het optimaliseren van een website kan tussen de 7 en 14 werkdagen duren. Gelieve hiermee rekening te houden.

SLIM SEO:

 • 4 Pagina’s inclusief homepage
 • Inclusief rapportage
 • €250

PLUS SEO:

 • 8 Pagina’s inclusief homepage
 • Inclusief uitgebreide rapportage
 • €500

PRO SEO:

 • 10 Pagina’s inclusief homepage
 • Social media-analyse en optimalisatie
 • Inclusief uitgebreide rapportage
 • €720

Meer informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Handig om te weten

 • Alle bedragen op deze pagina zijn exclusief 21% BTW
 • Na de analyse ontvangt u van ons de factuur die moet worden voldaan alvorens wij met de werkzaamheden beginnen.
 • Extra pagina’s zijn mogelijk op basis van nacalculatie (€100 p.p).

Pin It on Pinterest