Flat Preloader Icon

Referenties

Zij gingen jou voor. 

youtube

sbs

google

Bert Gans
Bert Gans Rijschool 'De Gans'
Snel en duidelijk contact. Zo moet je zaken doen!
Ad Mols
Ad Mols Voormalig schooldirecteur & Voorzitter Stichting Mijn Thuis
Wij vinden de service en vooral ook jullie hulp geweldig geweest. We weten, dat we ook in de toekomst op Flyer-Centrale kunnen vertrouwen. Voor jullie inzet onze bijzondere dank. Ad Mols en Achmad Abdallah namens de Stichting Mijn Thuis.
Ab Barkane
Ab Barkane Bestuurslid Gemeenschapsorganisatie
Goede service, hebben een extra-aangepaste website snel voor elkaar gekregen.
Meike Vos
Meike Vos Website, Visitekaartjes, Huisstijl voor EHBO-hulp
Complimenten aan flyercentrale! Zeer heldere communicatie en een snelle oplevering! Het CMS is zeer gebruiksvriendelijk. Een kind kan de was doen.
Mr S. Azzahaf
Mr S. Azzahaf Website voor een Kindertehuis
De webdesigners van FC zijn integer, eerlijk en ze beschikken over een hoop kennis. Een genot om met ze samen te hebben gewerkt.
OVERIGE REFERENTIES: “Een net bedrijf met een goede prijs en kwaliteit verhouding. De moeite waard ” (Ed Vos, Purmerend, Flyerontwerp)
OVERIGE REFERENTIES: “De service van Flyer-Centrale is accuraat, snel en zeer klantgericht. Omdat ik zelf snel teksten, logo en foto’s kon aanleveren, was mijn site binnen 3 dagen klaar tegen een super aantrekkelijke prijs! Een feestje om zo samen te werken. Dank jullie wel!” (Monique de Boer, Amsterdam, Spoedwebsite)
OVERIGE REFERENTIES: “Toppertjes! Super service, lekker snel antwoord op je vragen, heerlijk om mee te werken.” (Anoniem, Eindhoven, Flyerdesign)
Als u al eens eerder klant van ons bent geweest, krijgt u een korting van €20,- bij een volgende opdracht.* Dien hiervoor een beoordeling in via ons contactformulier.
*Bij een minimale besteding van €100. Stuur een bijlage met uw foto naar ons e-mailadres.
We houden contact!

Heb je nog vragen of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op. We reageren het snelst via de WhatsApp livechat-functie. Druk op de knop linksonder het scherm. Liever e-mailen? Klik dan hier.

Volg ons online

Één klik verwijderd van een nieuwe wereld...

...een wereld waarin wij jou upgraden!

Pin It on Pinterest