Flat Preloader Icon

Over Ons

Flyer-Centrale is een strategisch digitaal ontwerpbureau. Samen met jou creëren we uitzonderlijke ervaringen, impact en resultaat.

 

Meer dan drukwerk alleen

Flyer-Centrale is gegroeid tot hét full-service reclamecentrum van Nederland. Onder full-service verstaan wij meer dan het leveren van drukwerk alleen: uitleg over de diverse mogelijkheden of samen koffie drinken: onze dienstverlening rijkt verder dan alleen drukwerk. Wij denken graag mee met onze klant, omdat wij als geen ander weten welk product of dienst geschikt is voor jouw einddoel.

Impact? Dat creëren wij door onze ervaring…

Perfect tot in de puntjes

Finesse? Dat is de kracht van printen en drukken om jouw verhaal om te zetten tot een fysiek product. De mogelijkheden zijn eindeloos. Drukwerk is emotie en dat kunnen wij versterken door de juiste print op het juiste materiaal tot leven te laten komen. Drukwerk specifiek afgestemd aan de behoefte van onze klant…

Jouw idee komt tot leven…

Wij zetten jouw ideeën om tot een levend concept. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring in de branche en weten als geen ander hoe ze jouw ideeën op de juiste manier digitaliseren en produceren. 

We houden contact!

Heb je nog vragen of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op. We reageren het snelst via de WhatsApp livechat-functie. Druk op de knop linksonder het scherm. Liever e-mailen? Klik dan hier.

Volg ons online

Één klik verwijderd van een nieuwe wereld...

...een wereld waarin wij jou upgraden!

Pin It on Pinterest