Flat Preloader Icon

Onze Visie

vision

 

Het creëren van een topproduct, door innovatie na te streven en optimale service te verlenen: Flyer-Centrale is gespecialiseerd in grafisch ontwerp en opmaak van off- en online media, advies, drukwerkinkoop en -begeleiding. Vanzelfsprekend zijn de draaiende persen en printers het kloppend hart van uw product, maar al wat er omheen gebeurt is volgens ons minstens zo belangrijk!

 

Visie
Iedere dag is er wel ergens een evenement dat de aandacht vereist van het publiek. Om ervoor te zorgen dat u opvalt, dient u uw bedrijf of evenement te promoten.

Wij beseffen dat het een hoge drempel is voor de doorsnee cliënt om een gepaste flyer of andere technisch-gerelateerde zaken naar eigen behoefte te scheppen. Wij zorgen ervoor dat u geen specifieke (druktechnische) kennis of ervaring nodig heeft om drukwerk te ontvangen, want wij doen namelijk al het werk; van het ontwerpen tot aan het aanschaffen van licenties, afbeeldingen en lettertypen. Het is dus van belang dat Henk en Ingrid, maar ook de eigenaar van een MKB-bedrijf de toegang tot deze manier van promotie niet wordt ontzegd!

 

Wilt u weten waarom u voor ons zou moeten kiezen? Neem een kijkje bij ‘waarom wij’ of neem ons uitgebreide portfolio door.

Wij zijn er voor u. Bent u er ook voor ons? Neem dan contact met ons op.

 

Pin It on Pinterest