Flat Preloader Icon

Nieuwe website nodig? Website binnen één dag online!

Snel webdesign nodig? GA VERDER

WEBDESIGN WEBDESIGN PORTFOLIO BESTELLING PLAATSEN

Al onze webdesign-producten zijn totaalpakketten. Hierbij inbegrepen zijn een domeinnaam (.nl/.com/.eu) en de webhosting. De webhosting servers zijn gelocaliseerd in Nederland. Bij een CMS-pakket krijgt u tevens een snelstart handleiding voor het onderhouden van uw website. Alle prijzen op deze website zijn, zoals altijd bij Flyer-Centrale, INCLUSIEF 21% BTW!

 

CMS:
CMS, oftewel “Content Management System” is die systeem het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. U kunt zelf via uw website inloggen en pagina’s, foto’s en andere inhoud aanpassen.

Webruimte & Doorvoer:
De webruimte is de ruimte die u tot beschikking heeft op de server. Voor de meeste websites is 200MB genoeg, maar voor websites met veel foto’s  of video’s  kan dit oplopen. De doorvoer is het aantal Gigabytes dat uw webhostingpakket u toelaat te verbruiken. Onze kleinste pakketten (20GB) zijn voor 90% van de websites voldoende. Een gemiddelde webpagina is 1MB groot; dit houdt dus in dat u 20.000 pageviews per maand aan kunt.

Blogsysteem:
Een Blogsysteem zorgt ervoor dat u in combinatie met ons CMS heel gemakkelijk berichten kunt publiceren op uw website. Na het inloggen kunt u bijvoorbeeld een blog bijhouden, of een bericht toevoegen onder het kopje “Nieuws” (of een ander kopje naar uw wens).

Retina & Retina HD:
Wij zorgen ervoor dat de inhoud op onze websites van hoge kwaliteit is. Zo zullen foto’s er ook extra scherp uitzien op grote schermen. Retina HD zorgt ervoor dat iedere pixel ook daadwerkelijk een unieke pixel omvat, waardoor onvolkomenheden of vage foto’s verleden tijd zijn!

Mobiel:
(ELITE) U kunt ervoor kiezen om uw website mobiel te maken. Als uw website op mobiele telefoons of tablets wordt bekeken, zullen foto’s  worden verkleind en worden de overige inhoudsonderdelen geschaald naar de resolutie van het apparaat.

Hoe lang duurt het ontwerpen van een website?
Flyer-Centrale is een van de snelste webdesign-leveranciers van Nederland. We gaan hierbij in twee stappen te werk: de initiële oplevering vangt al na 2 werkdagen aan (website is zichtbaar, basis informatie aanwezig) en de uiteindelijke oplevering volgt enkele werkdagen later,  afhankelijk van de cliënt (cliënt geeft de aanpassingen, tekstuele inhoud en afbeeldingen aan ons door)

Kan de cliënt de website zelf aanpassen?
Buiten het HTML-pakket zijn alle webdesigns uiteraard uiterst eenvoudig door de cliënt zelf te onderhouden. Dit maken wij mogelijk door een CMS (Content Management Systeem) aan uw webdesign te koppelen. U kunt met dit systeem o.a.: (nieuws)blogsystemen onderhouden, teksten wijzigen, afbeeldingen toevoegen, menuopties toevoegen, links toevoegen en nog veel meer.

Wat zijn de kosten na het eerste jaar?
Vanaf het moment dat u een overeenkomst met ons hebt gesloten, gaat het eerste jaar in. Bij de prijs inbegrepen zit het ontwerp, de hosting en domeinnaam (beide 1 jaar). Na oplevering bent u zelf verantwoordelijk voor de (eventuele) onderhoud en verlenging van uw website. Doorgaans kost het verlengen van een webhosting en domeinnaam met 1 jaar tussen de €20,- en €100,-. Als u niets doet wordt uw domeinnaam en webhosting-pakket na afloop van het eerste jaar automatisch beëindigd.

Ontwerpen jullie ook webwinkels?
Flyer-Centrale ontwerpt geen webshops/webwinkels. We richten ons voornamelijk op het ontwerpen van Flyers, Logo’s, HTML- en CMS-websites. Wel bieden wij een losse iDeal betaalmodule aan ter implementatie in de website van onze cliënten.

 

Steekwoorden: snel website online krijgen hebben webdesign binnen een dag 1 2 3 dagen week Website supersnel online! 48 uur-service

Pin It on Pinterest